Min give i temat Sagolikt omgång 4 Give & Get...

gick till Gulligan. Jag lyckades som vanligt ta mig an projektet i typ sista minuten, men otroligt nog lyckades jag också få till en fullträff som det verkar. Och det är så roligt att hon blev så nöjd med paketet (jag kikade många, många gånger runt i hennes blogg i det tysta, för att försöka lista ut vad som skulle passa till henne). Jag velade länge fram och tillbaka mellan vad som skulle sys och vad paketet i övrigt skulle innehålla och det i kombination med ganska mycket annat runt omkring mig gjorde alltså att jag var ute i sista minuten. Här kommer lite bilder på paketet som jag tog innan jag skickade:Det sagolika färdigsydda/pysslade fick bestå utav klänningen. För vad kan väl vara mera sagolikt än en klänning med Inger och Lasse Sandbergs alla sagofigurer på? I mönsterväg fick det bli ett nummer utav Allt om Handarbete från förra våren. Mycket gångbart förhoppningsvis och en hel del "sagolika" plagg ;-) 1m tyg, blev i stället till 2 meter eftersom jag hade lite dåligt samvete över att jag var ute så i sista minuten. Dessutom åkte en bit matchande muddväv med också. Det kändes som om båda tygerna skulle passa bra in hos Gulligan.
Ett sybehör blev till flera. 6 rullar Dor Tak sytråd åkte med, eftersom det var vad Gulligan hade skrivit att hon behövde. Eftersom jag inte visste vilka färger så utgick jag från sådana som matchade de tyger jag skickade med. Personlig gåva blev lite härliga band att förgylla plagg med. Själv använder jag mig ju inte utav band, men vet att många andra gör det. Som personlig gåva skulle också den lilla delfinen till dottern ha medföljt paketet. Men när jag packat låg den kvar bredvid mig på golvet och jag trodde jag fäste den vid rätt paket (man skall aldrig packa flera samtidigt) men det visade sig att så inte var fallet. Det var också delfinen som skulle ha varit en liten ledtråd till vem jag var eller snarare vart jag bodde. Delfin = delfinarie = Kolmårdens djurpark = Kolmården = JAG ;-) Men det blev ju inte så lätt att gissa det *skratt* då delfinen saknades i paketet.

     
Och ärligt skall jag nog också säga att jag kommer inte ihåg om det var precis så som jag skrivit ovan som jag presenterade min tankegång bakom paketet för min mottagare. Men på ett ungefär i alla fall. Nu blickar jag vidare mot nästa omgång av G&G.